Prvi sajam viskija u Crnoj Gori
Prvi sajam viskija

24. i 25. februara u hotelu CentreVille u Podgorici

Prvi sajam viskija u Crnoj Gori

Prvi sajam viskija u Crnoj Gori „Whisky Fair“, na kojem će biti predstavljeno preko 100 vrsta tradicionalnog škotskog pića, biće održan 24. i 25. februara u CentreVille Hotel & Experiences u Podgorici. Tokom dva dana sajma biće organizovane degustacije popularnih i luksuznih vrsta viskija, radionice i predavanja, kao i turniri u black jack-u i pikadu.

„Naša želja je da na ovaj način obogatimo turističku i gastronomsku ponudu Podgorice i Crne Gore. Očekujemo da će prvi sajam viskija okupiti brojne goste, proizvođače, distributere i ljubitelje viskija. Jako smo ponosni što smo dobili priliku da budemo domaćini događaja koji će, nadamo se, prerasti u tradicionalnu manifestaciju u Glavnom gradu“, istakao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Ulaznice za prvi sajam viskija mogu se kupiti u baru The Living Room, koji se nalazi u hotelu CentreVille. Cijena ulaznice je 10 eura za dan, odnosno 15 eura za oba dana. Uz kartu, gost dnevno dobija 10 kupona koje može zamijeniti za piće. U toku su i prijave distributera, koji žele da svoje proizvode predstave na sajmu. Više informacija o prijavi, zainteresovani distributeri mogu dobiti pozivom +382 68 888-202.

Za sve goste sajma, obje noći biće organizovane zabave u The Living Room-u, uz DJ set u pratnji violine. Bar The Living Room je prošle godine proglašen za najbolji lounge bar u Podgorici, dok je CentreVille Hotel & Experiences, koji se nalazi u kompleksu The Capital Plaza, proglašen za prvi izbor gostiju na sajtovima Trip Advisor i Booking.com. Ovi uspjesi preporučili su ovaj kompleks za jedinog, pravog domaćima prvog sajma viskija u zemlji, saopšteno je iz ovog hotela.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.