Ivica Dačić sjutra u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori
Ivica Dačić

Sastanak sa Markovićem, Darmanovićem, posjeta Srpskoj kući

Ivica Dačić sjutra u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Republike Srbije Ivica Dačić boraviće u utorak i srijedu, 16. i 17. januara u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Potpredsjednika Dačića, kako je saopšteno iz crnogorske Vlade, primiće predsjednik Vlade Duško Marković i ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović. 

Nakon razgovora sa crnogorskim čelnicima, planirana je i konferncija za medije. 

Dačić bi, prema najavama, trebao da posjeti i Srpsku kuću u Podgorici, kao i da se sretne sa Andrijom Mandićem, jednim od lidera Demokratskog fronta. 

Ovo će biti druga posjeta Dačića Crnoj Gori. On je 2013. godine kada je bio premijer Srbije posjetio Crnu Goru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.