Jokić: Medojević napao jednu od najuglednijih bjelopoljskih porodica, ograđujem se od njegovih navoda
Radomir Jokić

"Ne postoji čovjek kojem Zoran Lazović nije pomogao"

Jokić: Medojević napao jednu od najuglednijih bjelopoljskih porodica, ograđujem se od njegovih navoda

Predsjednik Opštinskog odbora Pokreta za Promjene u Bijelom Polju Radomir Jokić ogradio se od navoda koje je u više navrata, a ponovo ovih dana, o bjelopoljskoj porodici Lazović, iznio njegov Nebojša Medojević.

"Takve izjave i saopštenja nijesu svojstvena konceptu političke borbe zbog kojeg sam pristupio Pokretu za Promjene i što je još važnije nikako ne doprinose dobrim međuljudskim odnosima, suživotu, toleranciji i svemu onome po čemu je Bijelo Polje prepoznatljivo a što nama na sjeveru, usljed brojnih životnih problema, izgleda znači mnogo više nego drugima u Crnoj Gori", naveo je u saopštenju Jokić-

Istakao je da je dugo godina kritičar aktuelne vlasti i njenih anomalija i sa tog kursa ga, poručio je, niko ne može pokolebati, ali ne po svaku cijenu, ne birajući sredstva, vrijeđajući  ljude i porodice na najgori mogući način i neprestano unoseći lični odnos u aktuelne političke teme.

"Bjelopoljci sa pravom negoduju, kada se u najružnijem kontekstu, sa najviših adresa političke strukture kojoj pripadam, napada jedna od najuglednijih bjelopoljskih porodica, vrijednih, poštenih i časnih domaćina i dobrih komšija. Poznato je u našem gradu decenijama, da ne postoji čovjek u nevolji  kojem Zoran Lazović, dr Ranko Lazović kao i sva njihova porodica, nijesu pritekli u pomoć na najrazličitije načine kad god im se neko obrati. Koliko je samo Bjelopoljaca dočekano otvorenih komšijskih vrata i uvijek sa mnogo drugačije pažnje nego što to radna obaveza i etika nalažu, ukazana pomoć i spašeni životi najkomplikovanijim hiruškim intervencijama, od strane čovjeka koga u saopštenju 12. januara optužiše da su mu iz kuće nestali milioni I ako ih je ,,čuvao heklerima”.", naveo je Jokić.

Pojašnjava da je uvijek javno tražio da policija ozbiljno radi svoj posao ali želi, navodi, da se ozbiljno odnosi i prema svom.

"Zbog toga želim da u Bijelom Polju, predlaganjem najboljih rješenja za probleme  kojima ova vlast ne moze da odgovori, nastavimo borbu za bolju budućnost naše djece. Ali svakako ne želimo da uvredama i blaćenjem pojedinaca izazivamo kratkotrajnu medijsku pažnju a da na ulici okrećemo glavu od svojih uvaženih sugrađana, zbog izjava koje dolaze iz naše kuće a sa kojima se ni u čemu ne slažemo", zaključio je Jokić.

Na ovo oglašavanje Jokića, reagovao je i PZP, njegovom smjenom i isključenjem iz partije.

Komentari

Komentara: (1)

Никола

15. 01. 2018 - 16:15

Дупелизац и увлакач, муфљуз, пи**да, улизица, иза њега отегла се надимака кобасица... :)
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.