Pretresi na četiri lokacije u PG: Oduzeti džip, kokain i sredstva komunikacije
Ilustracija

Podnijeta prekršajna prijava

Pretresi na četiri lokacije u PG: Oduzeti džip, kokain i sredstva komunikacije

Podgorička policija je danas preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na rasvjetljavanje najtežih krivičnih djela, razbojništva i namjernog paljenja vozila, kao i rješavanje krivičnih djela nastalih kao posljedica sukoba organizovanih kriminalnih grupa, izvršla pretres na četiri lokacije koje koriste četiri lica i tom prilikom pronašli i oduzeli putničko motorno vozilo, kokain, praškastu materiju i mobilne telefone.

Službenici CB Podgorica su 15.januara u koordinaciji i po nalogu nadležnog državnog tužioca a postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres četiri stana i drugih prostorija koja koriste D.P. V.B. D.R. i F.U.

"Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli putničko motorno vozilo džip marke „Porsche Cayenne“, izvjesnu količinu praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, 30 grama praškaste materije čije će se svojstvo naknadno utvrditi vještačenjem, kao i dva mobilna telefona", saopšteno je iz policije.

Oduzeti predmeti će biti predmet vještačenja.

Protiv D.P. će biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.