Branko Đurić Đuro hitno operisan u Ljubljani
Branko Đurić Đuro

Branko Đurić Đuro hitno operisan u Ljubljani

Poznati glumac i producent Branko Đurić Đuro hitno je operisan u Ljubljani nakon što se neko vrijeme žalio na konstantne bolove.

Kako saznaje Dnevni avaz, riječ je o manjem operativnom zahvatu kojem je Đuro podrvrgnut prije dva dana i trenutno se osjeća dobro.

Nije poznato o kakvom se tačno operativnom zahvatu radi, ali će popularni glumac jedno vrijeme morati na bolovanje.

Uskoro se očekuje da izađe iz bolnice i oporavak nastavi u krugu porodice, a publika neće dugo čekati njegov povratak na scenu.

Čim se oporavi nastavlja sa izvođenjem svoje hit predstave “Đurologija”, ali u planu ima i druge projekte.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.