Bijelo Polje: Petogodišnjak podletio pod auto
Ilustracija

Bez tragičnog ishoda

Bijelo Polje: Petogodišnjak podletio pod auto

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila 13. januara u Bijelom Polju samo pukom srećom izbjegnut je tragični ishod.

Petogodišnji dječak prelazeći ulicu nepažljivo „podletio”  je ispod automobila. Srećom, dječak je prošao bez povreda, prenosi Portal Crna Gora.

Nezgoda se dogodila oko 13 sati. Pretrčavajući ulicu, dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo, petogodišnjak je pao pod auto marke „folksvagen”, kojim je upravljao N.P. iz Bijelog Polja.

Bjelopoljac je, srećom, vozio polako te je uspio da se zaustavi, a da ne povrijedi dječaka.

Nakon što je pao ispod auta, dječak se zaglavio između točkova i počeo da vrišti. Nastala je pometnja i svi pomislili da se desila teška nesreća.

Dotrčali su prolaznici, a iz auta je istrčao i N.P. Kako se dječak ne bi povrijedio, oni su podigli auto i mališan je izbavljen nepovrijeđen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.