Vesna Dedić ušla u šestu deceniju: Prostakuše bolje prolaze nego dame!
Vesna Dedić, Foto: Ddragan Kadić

Više energije nego u tridesetim

Vesna Dedić ušla u šestu deceniju: Prostakuše bolje prolaze nego dame!

Jedna od omiljenih TV voditeljki Vesna Dedić nedavno je proslavila pedeseti rođendan, čime je ušla u, mnogim ženama tako stresnu, šestu deceniju života.

Ipak, ona ističe kako se u pedesetim osjeća sjajno jer ima više energije, a manje briga nego što je imala u tridesetim. Dedićeva dodaje da je svjesna da, sa druge strane, da ne izgleda onako kako je izgledala u tridesetim, ali da je suludo i imati takva očekivanja, piše Hello.

Na pitanje koje su najvrednije lekcije i darovi koje joj je život dosad donio, voditeljka emisije "Balkanskom ulicom" poručuje:

"Ništa mi godine nisu donijele. Ja sam sve sama sebi donosila, i dobro i loše. Prosto mi se nikada nije desilo da mi nešto padne sa neba. Nikada mi niko ništa nije ponudio, a ja uzela. Najvrjedniji dar mi je razumno i talentovano dijete koje sam mogla da pravim čovjekom, radeći posao koji obožavam. Zahvaljujući tome, odgovornosti oko vaspitavanja deteta i egzistencije mi nisu teško pale. Sve ostalo moglo je i više i bolje. Što se tiče lekcija, sve sam naučila, naročito onu da sa nekima treba đonom. Ali baš ne mogu da se pohvalim da naučeno primenjujem u praksi. To ne želim. Davno sam rekla da treba ostati dama, čak i kada se čini da prostakuše bolje prolaze. I moje čitateljke se slažu sa tim, te imam sa kim da ostanem dama", rekla je Vesna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.