Čabarkapa policiji nije prijavio da je pucano na njega, povredu zadobio prilikom pada
Čabarkapa, foto:Barski portal

Sutomore

Čabarkapa policiji nije prijavio da je pucano na njega, povredu zadobio prilikom pada

Za sada nepoznati napadač ispalio je sinoć oko 22 časa sedam metaka iz pištolja na Sutomoranina Čedomira Čabrkapu (55), na vratima njegovog stana u naselju Haj Nehaj. Iz Uprave policije su saopštili da Čabarkapa nije prijavio pucnjavu.

"Građanin Č.Č. nije Centru bezbjednosti Bar prijavio da je nepoznato lice u njegovom pravcu ispalilo hice iz vatrenog oružja. Do tog saznanja je došao policijski službenik CB Bar. Č.Č. u ovom događaju nije povrijeđen. Konstatovano je da Č.Č. ima povrede glave, ali koje nisu povrede nastale od vatrenog oružja već povrede koje je zadobio prilikom pada", saopšteno je iz Uprave policije.ž

Službenici CB Bar su 14.januara oko 22,30 časova obaviješteni od strane policijskog službenika da je u saznanju da je u pravcu Č.Č. iz Bara  nepoznato lice ispalilo nekoliko hitaca i da je on ostao nepovrijeđen.

"Izlaskom na lice mjesta i izvršenim uviđajem službenici CB Bar su u saznanju da se predmetni događaj odigrao oko 40 minuta prije vremena prijave, odnosno saznanja policjskog službenika o događaju.  Službenici CB Bar preduzimaju mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja kao i razloga njegovog neprijavljivanja od strane Č.Č. Tokom obrade ovog događaja utvrđeno je da Č.Č. ima povrede ali da te povrede nisu nanesene vatrenim oružjem već da ih je  zadobio prilikom pada udarivši glavom o drveni predmet nakon što je nepoznati  izvršilac navodno pucao u njegovom pravcu", kazali su iz policije.

O predmetnom događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovlastio službenike CB Bar da izvrše uviđaj na licu mjesta, te kazao da će se nakon uvida u spise predmeta izjasniti o kvalifikaciji događaja

Napadač, koji je moguće imao pomagače, prethodno je dozivao Čabrkapu po imenu, nakon čega je ovaj izašao na balkon zgrade u kojoj živi u Haj Nehaju, da bi istog trenutka bio zasut kišom metaka - saznaje Barski portal.

U Čabarkapu je pucano sa daljine od deset do dvanaest metara vazdušne linije, iz mraka.

Nakon napada atentator za kojim se traga  pobjegao je sa lica mjesta u nepoznatom pravcu. 

Čabarkapa važi za fizički veoma spremnog čovjeka. Svojevremeno je bio pripadnik elitinih jedinica Vojske Jugoslavije, te ugostitelj, a radio je dugi niz godina i u obezbjeđenju fizičkih i pravnih lica. 

Iz izvora bliskih policiji Barski portal saznaje da se kao mogući motiv napada pominje i osveta zbog navodnog premlaćivanja grupe momaka od strane Čabarkape. Prije dan- dva, naime, kako takođe nezvanično doznajemo, dok se vraćao sa rekreacije biciklom, na Čabarkapu je u Sutomoru nasrnula grupa momaka, koji su iako brojčano nadmoćniji, izvukli deblji kraj u tom okršaju, navodi Barski portal.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.