Pokidana kontaktna mreža, željeznički saobraćaj u prekidu
Ilustracija

Organizuje se prevoz za putnike

Pokidana kontaktna mreža, željeznički saobraćaj u prekidu

Željeznički saobraćaj Bijelo Polje-Podgorica trenutno je u prekidu zbog kidanja kontaktne mreže.

Kako saznaje Kodex, teretni voz koji se kretao iz pravca Podgorice pokidao je kontaktnu mrežu u stanici Kolašin, usljed čega je došlo do veće havarije.

To je uslovilo da vozovi koji su krenuli iz Bijelog Polja budu zaustavljeni u Mojkovcu, par sati. 

Kako saznajemo, dva autobusa su već preuzela putnike koji su se našli u tim vozovima, a dolazak trećeg se očekuje. U vozovima je bilo oko 100 putnika.

Voz koji je po redu vožnje trebao da krene u 18 sati i 45 minuta iz Podgorice za Bijelo Polje, zbog pokidane kontaktne mreže nije ni krenuo. 

Do kidanja kontaktne mreže došlo je u 17 časova i 55 minuta, a kako nezvanično saznajemo saobraćaj će biti normalizovan tek sjutra.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.