Liverpul zaustavio Mančester siti
Foto: Tanjug/AP

Liverpul zaustavio Mančester siti

Mašinerija Pepa Gvardiole je konačno zaustavljena.Prvi poraz u Premijer ligi doživjeli su na “Enfildu”, Liverpul je u goleadi slavio sa 4:3 i to bez Felipea Kutinja koji je nedavno prodat Barseloni.

U 10. minutu je Okslejd-Čembrlen sjajnim duarcem iz daljine matirao Edersona, nastavili su da napadaju “crveni”, a iz jedne greške je u 40. minutu Sane profitirao, iskoristio loše postavljanje Karijusa i izjednačio, pišu novosti.rs.

Međutim, idealno su Redsi počeli drugi dio, tri prave majstorije su viđene u 59, 61, pa 68. minutu u režiji Firmina, Manea i Salaha za velikih 4:1.

Tada je došlo do malog opuštanja, Bernardo Silva i Aguero su vratili “građane” u igru, ali su puleni Jirgena Klopa uspjeli da se odbrane i da osvoje velika tri boda pred punim tribinama.

Siti je i dalje prvi sa 62 boda, Junajted, Liverpul i Čelsi imaju po 47, s tim što “crveni đavoli” sutra igraju svoj meč sa Stoukom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.