Karleuša Breni: Cecin kum Legija ti je oteo sina a ti je zoveš u svoj film
Foto: Kurir

Ispozivala je

Karleuša Breni: Cecin kum Legija ti je oteo sina a ti je zoveš u svoj film

Jelena Karleuša optužila je Cecu Ražnatović da je bila u bliskim odnosima s kriminalcima koji su 2000. godine kidnapovali Stefana, sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Dokumentarni film „Godine Slatkog greha“ oduševio je sve poštovaoce najveće zvijezde na Balkanu. Film se dopao i Karleuši, ali joj se nije svidjelo što je u trećem nastavku ugledala svoju najveću rivalku Cecu. Zato je morala odmah da reaguje i napiše svoj komentar, u kom je, kao i uvijek dosad, žestoko potkačila Arkanovu udovicu.

"Koliko si ti, Breno, tolerantna žena! Cecin kum Legija i njeni najbliži prijatelji „Šiptar i klan“ ti otmu dijete, a ti je staviš u dokumentarac. Na tvom mjestu, ona bi se meni pojavila samo u „Vidimo se u čitulji“", brutalna je bila Jelena.

Ceca kao po običaju nije imala komentar.

Ražnatovićeva nikada nije krila da je bila bliska s Legijom, kao i da je poznavala pripadnike „zemunskog klana“.

"Legija je moj kum i toga ne mogu da se odreknem. Bila sam u Šilerovoj na rođendanu Dućinog djeteta. U početku nisam znala čime se bave, niti sam prije toga čula za „zemunski klan“. Predstavljeni su mi kao biznismeni, ali šta me briga ko šta radi", rekla je Ceca u jednom intervjuu i dodala:

"Dolazili su i kum Legija, i „zemunci“, i ko je god stigao. Te 2003. odoh ja u zatvor zbog sumnje da sam pomagala ubistvo Zorana Đinđića. Pa ljudi, da li ste vi normalni?! Pa Željko je bio dobar s Đinđićem, znali su se", branila se pjevačica.

Kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.