Ana objavila selfi, pa dobila kritike (FOTO)
Ana Ivanović

Zašto to sebi dozvoljavaš, a imaš milione?

Ana objavila selfi, pa dobila kritike (FOTO)

Bivša teniserka Ana Ivanović objavila je na svom profilu na Instagramu selfi-fotografiju, ne sluteći da će zbog jednog detalja biti iskritikovana.

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger obožavaju da vode zdrav i lijep život, ispunjen stalnim putovanjima i sportom. 

Nekadašnja teniserka nam redovno pokazuje kako ona i suprug provode zajedničke trenutke, a nedavno nam je na Instagramu otkrila i da Švajni voli da igra golf. 

Dok se njemački fudbaler zabavljao lopticom, Ana je slobodno vrijeme iskoristila za pravljenje fotografija, te je napravila selfi koji je ubrzo okačila na svoj profil.

Naša sportistkinja nasmijanog lica gleda pravo u kameru, a pored njene ljepote, mnogi su primijetili jedan detalj koji im se nije dopao, posebno pripadnicama ljepšeg pola.

 

Just another sunny day on the golf course with my hubby @bastianschweinsteiger

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана

Naime, njeni nokti nisu baš bili u sjajnom izdanju, jer je lak izblijedio i skinuo se. I dok Ana ne mari za to, postoje i oni koji su kritikovali da nije lijepo što ne njeguje svoje nokte, pogotovo znajući da ima milione. 

Ima i onih koji su je branili. 

"Mislim da je poslala poruku da neke stavke poput laka na noktima apsolutno nisu bitne. Njen osmijeh sve govori. Nije ćorava da ne vidi kakav joj je lak. Nego, žene, prosto ne praštaju", napisala je jedna obožavateljka.

Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.