Bigović podnosi ostavku, evo ko će ga zamijeniti
Miloš Bigović

Zamijeniće ga Seferović

Bigović podnosi ostavku, evo ko će ga zamijeniti

Aktuelni predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, dr Miloš Bigović, podnijeće ostavku na tu funkciju.

Njega bi, kako saznaje Radio Jadran, trebalo da zamijeni Boris Seferović iz redova Demokratskog fronta.

Ovu informaciju kratko je potvrdio i sam Bigović, govoreći i o razlozima tog čina.

“Tačno je da odlazim sa mjesta predsjednika Skupštine i da će me najvjerovatnije zamijeniti kolega Seferović. Razlozi za to su čisto privatne prirode, jer obaveze koje imam oko privatnog posla, kao i naučnih radova kojima se bavim, ne dozvoljavaju mi da u punom kapacitetu dam doprinos radu Skupštine kao njen predsjednik. Samim tim smatram da ću veći doprinos dati dalje kao odbornik, ne zapostavljajući svoj posao”, kazao je kratko Bigović.

Kako je dodao, predsjedavaće narednom vanrednom sjednicom parlamenta, koju je zatražio OO DPS. Iz te partije su zahtjev poslali juče oko 14 h, kazao je Bigović. Sjednica bi najkasnije trebalo da se održi u narednih 10 dana.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.