Eksplozija u Skadru, meta napada albanski biznismen, među povrijeđenima i radnica RTCGa

Eksplozija u Skadru, meta napada albanski biznismen, među povrijeđenima i radnica RTCGa

U eksploziji u Skadru povrijeđeno je šest osoba, do kojih dvoje teže. Meta napada je bio albanski biznismen Ljuljzim Kula, potvrdila je albanska policija.

U neposrednoj blizini mjesta ekspolozije, koja se dogodila oko 10:30, u strogom centru grada, zatekla se i ekipa Televizije Crne Gore, javio je portal RTCG.

Među povrijeđena je i radnica RTCG Rajka G., koja je nakon ukazane pomoći u bolnici u Skadru, otpuštena ali će po povratku u Crnu Goru morati da se javi ljekarima u Kliničkom centru, javlja TVCG.

Kako navodi portal, pozivajući se na svjedočenja svojih reportera slike sa trga su uznemirujiće, situacija je haotična i pravo je čudo da nije bilo težih posljedica.

Albanski mediji navode da je ekspoloziv bio bio postavljen na motoru, koji se nalazio ispred zgrade u kojima su i prostorije srpsko-crnogorske manjine.

Mediji pišu da je na okolnim objektima pričinjena velika materijalna šteta. Zbog teških povreda Kula je helikopterom prebačen u bolnicu u Tirani.

Tamošnji mediji ističu da se eksplozija dogodila u izuzetno naseljenom području.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.