18-godišnji Beranac osumnjičen za krađu, razbio staklo, prespojio žice i odvezao juga
ilustracija

18-godišnji Beranac osumnjičen za krađu, razbio staklo, prespojio žice i odvezao juga

Protiv maloljetnog Beranca A.A.(14) i njegovog sugrađanina N.D. (18) beranska policija podnijela je krivične prijave zbog teških krađa.

Kako je saopštila Uprava policije, službenici CB Berane su, 2. januara nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljenog A.A. (14) iz Berana, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio tešku krađu na štetu marketa „Naš diskont – Voli“ – piro centar „Mirnovac“ koji se nalazi u ulici Dragiše Radevića.

On je, kako se sumnja, tog dana upotrebom fizičke snage provalio vrata  od kontejnera za prodaju pirotehnike „Mirnovac“ i iz njega otuđio veću količinu  pirotehničkih  sredstva.

Kako dalje navode  iz policije, 11. januara službenici beranske policije su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca protiv N.D. (18) iz Berana zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu M.K.

"On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je u toku noći 04/05.01.2018. godine, upotrebom podesnog sredstva polomio staklo na vozilu marke Jugo, nakon čega je ušao u vozilo i upotrebom podesnog sredstva polomio bravu za startovanje vozila i spajanjem žica stavio u pogon vozilo, nakon čega se vozilom udaljio u nepoznatom pravcu", navodi se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.