Nova pjesma i najizazovniji spot do sada Enrikea Iglesijasa (VIDEO)

Nova pjesma i najizazovniji spot do sada Enrikea Iglesijasa (VIDEO)

Planetarno popularni španski pjevač Enrike Iglesijas objavio je novi singl "El Bano" i najhrabriji i najizazovniji prateći spot do sada.

Na novom singlu udružili su se jedan od najslušanijih svjetskih izvođača Enrike Iglesijas, i zvijezda u usponu, portorikanski reper Bed Bani.

Rezultat je nesumnjivo još jedna uzbudljiva i zavodljiva pjesma koja će postati veliki hit širom svijeta.

Singl prati podjednako atraktivan video-spot, koji je Enrike snimao u Los Anđelesu i Majamiju, a reditelj Maksim Bohičik se potrudio da spot izgleda kao film.

U spotu se pojavljuje glumac Erik Roberts, dok relativno nepoznata glumica Poljana Uruena igra djevojku u koju je zaljubljen Enrike.

Treba napomenuti da je ovo do sada najveći, najhrabriji i najizazovniji spot Enrikea Iglesijasa.

Enrike trenutno radi na muzici koja će se naći na njegovom 11. solo albumu, čiji se izlazak očekuje tokom godine.

Tanjug/Rts

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.