Tivat: Automobilom na poslanika Vuksanovića
Vuksanović

Tivat: Automobilom na poslanika Vuksanovića

Poslanik HGI Adrijan Vuksanović doživio je neprijatnost u Tivtu sinoć oko 23 sata i 15 minuta, kada se tokom njegove redovne šetnje, na njega zaletio automobil velikom brzinom.

Kako je Vuksanović kazao za portal Antene M, on se, nakon druženja sa prijateljima, uputio u šetnju rivom, a kada je prošao crkvu Svetog Roka, naišao je automobil iz suprotnog smjera.

"Vozilo je išlo polako, ali kada su me vidjeli, automobil je naglo ubrzao ka meni. Prvo sam pomislio da se neko šali, da je to neko možda od mojih prijatelja, ali kada sam vidio naglo skretanje automobila, skočio sam u stranu. Uspio sam, međutim, da se okrenem i vidim broj tablica"- objašnjava Vuksanović.

Kaže da je vozilo metalik sive boje imalo tivatske registarske oznake, te da su, koliko je uspio da vidi, u automobilu bile tri osobe. Oni su mu iz vozila u pokretu nešto dobacili ali, kako kaže, nije uspio da razumije riječi.

"Slučaj sam prijavio policiji, te očekujem da nadležni otkriju da li je to bila neka prijetnja namijenjena meni ili su to uradile osobe u raspoloženju smanjene odgovornosti"- navodi Vuksanović.

Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.