Hrvatska savladala Srbiju, na tribinama paklena atmosfera
Foto:Starsport

EURO 2018

Hrvatska savladala Srbiju, na tribinama paklena atmosfera

Rukometna reprezentacija Hrvatske u fantastičnoj atmosferi prepune Spaladium Arene savladala je Srbiju rezultatom 32:22 (14:9).

Do velikog trijumfa u prvom kolu grupe “A“ Evropskog prvenstva “kauboji“ su došli prije svega zahvaljujući dobroj igri u odbrani.

Ono što je zasjenilo veliki trijumf Hrvata bila je povreda kapitena tima Domagoja Duvnjaka, koji je uz bolnu grimasu morao napustiti teren u samoj završnici.

Na tribinama splitske dvorane vladala je paklena atmosfera, ali su hrvatski navijači uglavnom podržavali svoje ljubimce, a ne vrijeđali protivnika, javlja Anadolija.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Luka Stepančić i Manuel Štrlek sa po šest golova, a pratili su ih Luka Cindrić i Zlatko Horvat sa po četiri. Na drugoj strani izdvojili su se Petar Nenadić sa šest i Nemanja Zelenović sa pet pogodaka.

Prvi susret grupe “A“ reprezentacija Islanda je riješila u svoju korist protiv Švedske rezultatom 26:24.

U drugom kolu 14. januara Srbija u 18.15 sati igra protiv Švedske, dok se Hrvatska sastaje sa Islandom u 20.30. 

AA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.