Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva Ličine, privedena i njegova supruga
ilustracija

Napadač u preduzetnika iz Bara ispalio tri hica

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva Ličine, privedena i njegova supruga

Državljanin Kosova Valton Duraj osumnjičen je za pokušaj ubistva Baranina Nusreta Malika Ličine (41).

Barska policija je pored Duraja uhapsila i suprugu Nusreta Ličine, Sabihu, kojoj je ne teret stavlja krivično djelo pomaganje, piše portal Vijesti.

U barskom naselju Šušanj u četvrtak oko 19 sati privatni preduzetnik Nusret Ličin (41) ranjen je sa tri hica ranio u svojoj kući .

Sumnja se da motiv napada na privatnog preduzetnika iz Bara nije bio materijalne već privatne prirode. Ono što je jasno, nijedan trag ne upućuje na pokušaj pljačke, piše jedro.me.

Maskirani napadač ušao je u kuću Nusreta Ličine, zatekao ga na trosjedu u dnevnoj sobi i otvorio na njega paljbu.

Napadač je ispalio pet hitaca od kojih su tri pogodila Ličinu – jedan u obraz, drugi u lijevi lakat, a treći u desnu šaku.

Od izvora bliskih istrazi, Jedro saznaje da je u trenutku napada, u kući bila supruga Nusreta Ličine, koja nije vidjela napadača. Ona se u trenutku vatrene paljbe na njenog supruga nalazila u kupatilu.

U policijskim evidencijama Nusret Ličina se ne vodi kao bezbjedonosno interensantno lice. U Šušanju živi sa svojom suprugom i dvoje djece koja u trenutku napada na njega nisu bila u kući.

Ličina se nedavno vratio iz Njemačke, ali ovaj detalj, kako saznaje Jedro iz izvora bliskih istrazi, nije povezan sa motivom napadom na njega.

Njegovo zdravstveno stanje je stabilno. 

-Zadobio je rane u predjelu obraza, desne šake i lijevog lakta. Operisan je, nije životno ugrožen, kazao je direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović.

Tokom operacije hirurzi su izvadili dva metka iz tijela ranjenog Ličine.

Izvor:jedro.me/Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.