Uhapšen Podgoričanin, krao novac, lične stvari, torte...
ilustracija

Uhapšen Podgoričanin, krao novac, lične stvari, torte...

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili pet teških krađa u produženom trajanju i uhapsili I.N. (35) iz Podgorice, zbog sumnje da ih je počinio.

Sumnja se da je krađe u tom gradu počinio u periodu od 17. do 31. decembra prošle godine.

 I.N.  se sumnjiči da je 17. decembra iskoristivši to što je vozilo „Renault Premium“ bilo otključano, parkirano u Ulici 27. marta, otuđio torbicu u kojoj je bilo 2.000 eura.

"On je dalje, sumnja se, nakon pet dana, iz prostorija oglasnog odjeljenja dnevnog lista Dan, iskoristivši trenutak kada je zaposlena pošla u drugu prostoriju, otuđio torbu ovog zaposlenog lica u kojoj se nalazilo 170 eura, sunčane naočari, bankovone kartice i druge stvari. Sjutradan je I.N, sumnja se, iz otključanog vozila „Audi A5“, u Bulevaru Džordža Vašingtona, otuđio torbu u kojoj se nalazilo 380 eura, kao i bankovne kartice i druge stvari. On je takođe, kako se sumnja, provalio u objekat pekare „Dušan“ u ulici Radosava Burića, iz koje je otuđio 490 eura iz registar kase. Sumnja se i da je provalio i u objekat pekare „Tri princa“ u Donjoj Gorici iz koje je otuđio tri torte.", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni je, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, priveden nadležnom državnom tužiocu u ODT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.      

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.