Horgoš: Iz Njemačke za Crnu Goru prevozio drogu
Foto:Uprava carina Srbije

Kokain, spid, ekstazi

Horgoš: Iz Njemačke za Crnu Goru prevozio drogu

Sprski carinici su prije dva dana na graničnom prelazu Horgoš od Crnogorca oduzeli 12,5 kilograma droge

Detaljnom kontrolom automobila „VW Passat“ njemačkih registarskih oznaka, kojim je iz Nemačke ka Crnoj Gori putovao  njemački državljanin, porijeklom iz Crne Gore pronađeni su narkotici 10. januara.

Na prethodno pitanje carinika on je rekao da nema ništa da prijavi i da kod sebe ima svega 150 eura.

Untitled

Foto:Uprava carina Srbije

"Prilikom detaljne kontrole najprije je u prtljažnom dijelu, ispod poklopca za rezervni točak pronađeno ukupno 4.630 grama, kako se ispostavilo kokaina, zapakovanog u četiri paketa, umotana u najlon.Nakon toga je u zadnjem dijelu vozila, u fabričkoj šupljini između branika i zadnjeg točka pronađeno još šest paketa umotanih u crni najlon. U dva paketa su otkrivene crvene i plave tabletice, za koje se sumnja da su opojna droga „ekstazi“, ukupne mase 3.695 grama. U preostala četiri paketa pronađeno je 4.216 grama bijele materije u obliku paste, za koju se sumnja da je riječ o narkotiku „spid“", saopštila je Uprava carina Srbije.

h

Foto:Uprava carina Srbije

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.