Lažna dojava o bombi u Sparti:Krivična prijava protiv Bjelopoljca

Lažna dojava o bombi u Sparti:Krivična prijava protiv Bjelopoljca

Bjelopoljska policija identifikovala je sugrađanina D.D. (32) kao osumnjičenog za lažno prijavljivanje o postavljenoj bombi u klubu „Sparta“ 9 juna prošle godine.

Protiv D.D. (32) iz Bijelog Polja je podnijeta krivična prijava, saopštila je Uprava policije.

Policija  sumnja da je on pozvao OKC MUP-a na broj 112 prijavio da se u klubu „Sparta“ koji se nalazi u ulici Voja Lješnjaka u Bijelo Polju, nalazi eksplozivna naprava – bomba.

"Po zaprimljenom obavještenju na lice mjesta izašli su policijski službenici CB Bijelo Polje, ekipe Službe zaštite i spasavanja i Hitne medicinske pomoci.

Grupa za antiteroristički pregled Uprave policije je izvršila protivdiverzioni predgled u objektu klub „Sparta“, prilikom čega nije ustanovljeno prisustvo eksplozivnih materija niti opasnih zabranjenih predmeta", podsjetili su iz policije.

Policijski službenici CB Bijelo Polje preduzeli su niz radnji i mjera u cilju rasvijetljavanja ovog krivičnog djela, koje su dovele do identifikacije osumnjičenog lica.  

"Shodno prikupljnim dokazima i izvršenim konsultacijama sa državnim tužiocem Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju, službenici CB Bijelo Polje su tom tužiocu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv D.D. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.