Stjuardesa u koferu pokušala da prošvercuje pola milioa dolara (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Uhvaćena u akciji

Stjuardesa u koferu pokušala da prošvercuje pola milioa dolara (VIDEO)

Devshi Kulshreshtha, 25-godišnja stjuardesa iz Indije, uhapšena je u ponedjeljak uoči leta iz Delhija prema Hong Kongu nakon što je u njenom koferu pronađeno gotovo pola miliona dolara u apoenima od stotinu (480,200 dolara da budemo precizni).

Djevojka je svežnjeve novčanica zamotala u folije te sakrila ispod cipela i kozmetike, međutim uzaludan joj je bio trud budući da je policija imala dojavu šta smjera.

Policija je uz nju uhapsila i izvjesnog Amita Malhotru, muškarca kojega je stjuardesa upoznala prije samo šest mjeseci, pa nastavila istragu zbog sumnje da je u krijumčarenje bilo uključeno još zaposlenih u Jet Airways.

Kulshreshtha je u Malhotrino ime u tih nekoliko mjeseci više puta iznosila novac, a cijena njene usluge je navodno bila jedan rupij za jedan dolar. Prokrijumčarenim novcem bi saradnici Malhotre potom kupovali zlato, pa ga unosili u Indiju.

Dnevnik.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.