Velika Britanija nastavlja podršku reformskim procesima u Crnoj Gori
Foto: DPS

Milošević- Kemp

Velika Britanija nastavlja podršku reformskim procesima u Crnoj Gori

Politčki direktor Demokratske partije socijalista Crne Gore Tarzan Milošević sastao se danas sa ambasadorkom VelikeBritanije u Crnoj Gori Nj. E. Alison Kemp.

Milošević je ambasadorku Kemp, zahvaljujući joj na podršci koju Velika Britanija pruža reformskim, političkim i društvenim procesima u Crnoj Gori, informisao o aktivnostima koje se u DPS sprovode u susret predstojećim izbornim ciklusima.

On se takođe osvrnuo na rezultate izbora održanih u 2017. godini i istakao ključne smjernice za izborne kampanje koje slijede u narednih nekoliko mjeseci.

"U uvjerenju da će svi predstojeći izbori proteći u fer i demokratskoj atmosferi, izborna 2018. godina biće od izuzetne važnosti za Crnu Goru, imajući u vidu da će rezultati predstojećih predsjedničkih i lokalnih izbora dodatno iskristalisati političku scenu u državi", istakao je Milošević.

Ambasadorka Kemp  je upoznata sa dosadašnjim uspjesima DPS i izrazila je zadovoljstvo sadržajnom saradnjom, kao i dobrim i prijateljskim odnosima dvije zemlje. Ona je istakla je da će Velika Britanija nastaviti da podržava reformske procese u Crnoj Gori, koji će biti posvećeni demokratskim vrijednostima.

Sagovornici su razmjenili stavove i o drugim aktuelnim aspektima društvenog i političkog života, sa naglaskom na aktivnosti usmjerene na unapređenje demokratskih i profesionalnih standarda u svim oblastima, uključujući i medije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.