DPS ostaviti u opoziciji u Beranama i ovoga puta, Srbi da glasaju za

Srpska koalicija

DPS ostaviti u opoziciji u Beranama i ovoga puta, Srbi da glasaju za "Zdravo Berane"

Opštinski odbori stranaka koje čine Srpsku koaliciju u Beranama donijeli su odluku da na izborima 4. februara nastupe u okviru saveza ''Zdravo Berane''.

Prioritetan interes građana Berana jeste da se sačuva vlast koju su formirale stranke koje su opozicija na državnom nivou. Demokratsku partiju socijalista treba ostaviti u opoziciji u Beranama i ovoga puta - još ubjedljivije ih pobijediti - poručili su iz Srpske kolacije.

Svjesni su ipakda je u proteklih četiri godine bilo i grešaka u vršenju vlasti, ali kada se uzme u obzir alternativa, Srbi u Beranama treba da glasaju za listu ''Zdravo Berane''.

"Na listi koalicije DPS-a, Bošnjačke stranke i SD-a su sve sami direktori: Bolnice, Doma zdravlja, škola, Elektrodistribucije – listom javnih preduzeća. Tu, po pravilu, nema Srba. Zar prepustiti i opštinsku vlast ovoj antisrpskoj koaliciji?

Kao izvjestan odbornik Srpske koalicije u budućem sazivu lokalnog parlamenta, dr Milovan Živković će se zalagati za zaštitu interesa srpske nacionalne, jezičke i vjerske zajednice u Beranama. Potenciraće pospješivanje saradnje sa gradovima iz Srbije i Republike Srpske sa kojima Berane mogu da razvijaju snažnije ekonomske i kulturne odnose", saopštila je Srpska koalicija.

Uvjerenu su da će na dostojanstven i odgovoran način zastupati potrebe i interese biračkog tijela koje vjeruje Srpskoj koaliciji.

"Ovaj odbornički mandat je mjera sadašnje snage Srpske koalicije u Beranama, ali nemamo dilemu da će uskoro naša snaga biti višestruko veća u tom gradu i u cijeloj Crnoj Gori.", zaključili su.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.