Kopitović nosilac liste Demokrata u Ulcinju

Kopitović nosilac liste Demokrata u Ulcinju

Demokratska Crna Gora predala je Opštinskoj izbornoj komisiji u Ulcinju Izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u toj opštini, koji se održavaju 4. februara ove godine.

Izbornu listu „Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede, a ne podjele"  čine 33 kandidata, a predvodi ih Miloš Kopitović, koji je završio osnovne studije Međunarodnih odnosa i diplomatije na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore u Podgorici, a trenutno je na specijalističkim studijama pomenutog fakulteta, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Predaji liste, pored odborničkih kandidata, prisustvovao je i određeni broj najviših funkcionera Demokrata, na čelu sa predsjednikom Aleksom Bečićem.

"Nosilac liste, Miloš Kopitović, izrazio je zadovoljstvo i istakao da mu je čast zbog toga što je u prilici da predvodi tako kvalitetnu izbornu listu, pravu reprezentaciju mladosti, znanja i hrabrosti. On je ubijeđen da će Ulcinjanke i Ulcinjani prepoznati da su Demokrate te koje mogu donijeti toliko željene promjene i u Ulcinju, nakon što su prethodno već bili predvodnici promjena u tri primorske opštine - Budvi, Kotoru i Herceg Novom", saopšteno je iz ove partije.

„Poruka  naše odborničke liste i Demokratske Crne Gore jeste da "Pobjede, a ne podjele" moraju zaživjeti". Istakao je da  i uprkos složenim i specifičnim uslovima, Demokratska Crna Gora kao snažna, odgovorna i ozbiljna partija u rekordno kratkom roku uspjela je da obezbjedi  svu neophodnu dokumentaciju za predaju i verifikaciju izborne liste, dodajući da je izborna lista Demokrata  spoj mladosti, mudrosti i hrabrosti. „Na njoj imate oko 60% mladih ljudi, oko 50% žena, čime smo pokazali šta za nas znači supruga, i majka, i sestra." Takođe, podsjetio je prisutne na ostvarene razultate u Petnjici i Tuzima ."Siguran sam da su građanima još svježa pamćenja na naš sjajan rezultat u Petnjici, a posebno ono što je bilo impresivno jeste osvajanje drugog odborničkog mandata u Tuzima na ponovljenim izborima na štetu DPSa, tako da sam ubijeđen da ćemo i u Ulcinju pokazati građanski karakter naše partije, snažno zakoračiti u ulcinjski parlament  i još jače utemeljiti  ideju "Pobjeda, a ne podjela" - istakao je predsjednik Demokrata Bečić.

Govoreći  o rezultatima Demokrata u opštinama gdje su im građani ukazali povjerenje, Bečić je rekao da su njihova najbolja preporuka  upravo rezultati rada.

„Dok su oni prodali 15 milona kvadrata bogastva kakva je ulcinjska Solana za 800.000 eura, dok su oni permanento i kontinuirano uništavali ulcinjsku rivijeru, mi smo za godinu dana napravili finansijsku renesansu u Budvi, Kotoru i Herceg Novom. Između ostalog, u Herceg Novom smo obezbijedili  besplatnu sportsku opremu za sve mlade sportiste. U Budvi smo obezbijedili besplatne udžbenike za djecu svih devet razreda osnovne škole. Samo u Budvi i Kotoru uštedjeli smo i u narednu godinu prenijeli oko 15 miliona eura. U Budvi  i Herceg Novom smo za jedanaest mjeseci vratili 13 miliona dugova koje nam je ostavio DPS. Asfaltirali smo desetine hiljada metara kvadratnih puteva i drugih javnih površina", podsjetio je predsjednik Demokrata.

"Sve je moguće, čak i njihove dugove vraćati,  ako ne kradete, ako ne otimate i ako radite u javnom interesu. E, to je domaćinski pristup, to je ono što se traži, to je ono što se poštuje i zato imate ovakvo zajedništvo i danas ovdje i u svim gradovima gdje Demokrate nastupaju", istakao je Bečić.

Za kraj, imao je poruku za građane Ulcinja.

„Dragi  moji Ulcinjani i  Ulcinjanke, hajde da mi radimo, gradimo i živimo, a drugima ostavljamo nacionalističko i vjersko prebrojavanje, mržnju i podjele, jer je to jedino što oni mogu da ponude."

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.