Vratio se Nole i u dva seta pobijedio Tima
foto: Twitter, Novak Đoković

Nakon šestomjesečne pauze

Vratio se Nole i u dva seta pobijedio Tima

Novak Đoković vratio se na teren posle šestomjesečne pauze i u dva seta pobijedio Dominika Tima, u egzibicionom meču na Kujong Klasiku u Melburnu.

Nekadašnji najbolji teniser svijeta slavio je posle 64 minuta igre protiv Austrijanca – 6:1, 6:4, prenosi B92.

Srpski teniser odigrao je furiozan prvi set u kojem je dopustio Timu samo jedan gem i posle samo 20-tak minuta igre na semaforu je bilo 1:0.

Ljubitelji tenisa imali su šta da vide od Đokovića koji je djelovao veoma raspoloženo, a posebno raduje dobar servis, koji je možda i najvažniji u povratku na teren. 

Novak je pokazao da je povreda lakta iza njega – povreda koja ga je odvojila od terena šest mjeseci i zbog koje je poslednji meč odigrao još na Vimbldonu 2017. godine. 

Australijan open na programu je od 15. do 28. januara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.