Zapalio pauka on mu zapalio stan

Zapalio pauka on mu zapalio stan

Amerikanac koji je u kalifornijskom gradu Redingu pokušao da ubije pauka vatrom, zapalio je i svoju kuću kada je zglavkar u plamenu pobjegao pod dušek.

Vatrogasci iz Redinga su se 20 minuta borili sa vatrenom stihijom u kući, jer stanaru nije pošlo za rukom da baštenskim crijevom ugasi plamen.

Svjedok koji takođe živi tu, izjavio je za lokalne novine Reding rekord serčlajt da je drugi stanar upotrijebio popularni upaljač-baklju, da bi ubio „velikog vuk pauka“ u spavaćoj sobi na spratu.

Dok je bio u plamenu, pauk je otrčao pod dušek koji se lako zapalio, a vatra se munjevito proširila i na kolekciju zastava i draperija na zidu.

Niko nije povrijeđen, jer su svi stanari istrčali napolje, istakao je Rob Pit, šef vatrogasne brigade u Redingu.

Ne zna se šta je bilo sa paukom, ali se zna da je šteta procijenjena na oko 11.000 dolara.

Troje stanara će sada morati da potraže drugim dom, pošto u ovom više ne može da se živi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.