Službenik ulcinjske opštine nasrnuo na funkcionere pokreta URA (VIDEO)

Službenik ulcinjske opštine nasrnuo na funkcionere pokreta URA (VIDEO)

Bivši poslanik u Skupštini Crne Gore i predsjednik Skupštine Opštine Ulcinj, a danas službenik ulcinjske opštine Muhamet Nika, danas je fizički nasrnuo na funkcionere i aktiviste Građanskog pokreta URA, prilikom podnošenja izborne liste za predstojeće lokalne izbore, saopštili su pokreta URA.

Nika je kako se navodi, tom prilikom, gurao i napadao kandidatkinje za odbornice i kandidate za odbornike pokreta URA, ali i polomio pokretna slova, koja URA koristi na svojim promocijama.

URA je slučaj prijavila tužilaštvu, koje je isti okarakterisalo kao „onemogućavanje predaje izborne liste“ uz remećenje javnog reda i mira. 

U Građanskom pokretu URA podsjećaju da je „najprljavija predizborna kampanja u istoriji Ulcinja već počela“, a da „sve nervozniji DPS puca po svim šavovima“.  

„Jer drugog objašnjenja nema. DPS je, sa svojim satelitima, uništio najljepšu crnogorsku opštinu sa najvećim potencijalom razvoja, a građani to prepoznaju. Zbog toga svoju političku nemoć, pokušavaju prikriti nervoznim ispadima i zastrašivanjima protivnika. Ne misle, valjda, da su takvim prizemnim ponašanjem bilo koga uplašili?“, upitali su u ulcinjskom pokretu URA.

Iz pokreta URA ističu da ih napadi i prijetnje DPS-a i njihovih batinaša neće uplašiti već će biti dodatni motiv da nastave sa još intezivnijom kampanju za predstojeće lokalne izbore.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.