Demokrate: Ne dolazi u obzir bilo kakva saradnja sa DPS-om
Foto: Demokrate

Predale listu u Beranama

Demokrate: Ne dolazi u obzir bilo kakva saradnja sa DPS-om

Demokratska Crna Gora predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji Berane Izbornu listu za izbor odbornika u Skupštinu opštine Berane, na lokalnim izborima koji će se održati 4. februara ove godine, saopšteno je danas iz te partije.

Za nosioca liste "Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele" izabran je Goran Folić, profesor fizičkog vaspitanja, a osim kandidata za odbornike, samom činu predaje liste prisustvovao je i određen broj najviših funkcionera Demokrata, predvođen predsjednikom Aleksom Bečićem.

Goran Folić je na samom početku istakao da izbornu listu Demokrata u Beranama čine 30% žena, preko 42% mladih, i preko 60% visokoobrazovanih ljudi, studenata i apsolvenata.

IMG20180109145334

"Ova lista predstavlja spoj mladosti i iskustva, različitih profesija i generacija, i kao takva će donijeti pobjedu Beranama. Za mene je velika sreća i privilegija što sam dio tima Demokrata, a sama činjenica da sam nosilac izborne liste, predstavlja mi čast i zadovoljstvo. Demokrate u Beranama imaju ogromnu podršku. Mi smo radili nekoliko prstenova kampanje "od vrata do vrata" i naišli stvarno na srdačan prijem kod naših sugrađana. Vrlo brzo ćemo im ponuditi kvalitetan izborni program, u kojem nećemo davati velika i lažna obećanja, stvaraćemo partnerstva sa građanima, radićemo na očuvanju grada i vratiti nadu da svi vjerujemo u Berane", izjavio je Folić.

On je istakao da bilo kakva saradnja sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) ne dolazi u obzir.

"Isto tako, nemam dilemu da će građani Berana podržati ljude koji su spremni da rade za dobro naroda i da žive isključivo od svoje plate", kazao je Folić. 

On je pozvao sugrađane da izađu na predstojeće lokalne izbore, da sagledaju trenutnu situaciju u kojoj se nalaze i da onako kako to dolikuje Berankama i Berancima hrabrno, snažno i odvažno daju podršku Demokratama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.