Joković: SNP u Ulcinju i Beranama sa DF-om
Vladimir Joković

Zvanično

Joković: SNP u Ulcinju i Beranama sa DF-om

Socijalistička narodna partija na predstojećim izborima u Ulcinju i Beranama nastupiće u koaliciji sa Demokratskim frontom, kazao je lider SNP-a Vladimir Joković.

Joković za Antenu M kaže da su se za koaliciju sa DF-om odlučili, jer je koalicija "Zdravo Berane" pobijedila DPS na prošlim izborima.

"Ta koalicija je napravila mnogo toga dobrog za Berane, i siguran sam da će nastaviti da vrše vlast u Beranama. To su jedini motivi koji su nas vodili. Pokazalo se da je ta koalicija dala rezultat a ono što je dalo rezultat ne treba mijenjati", kaže Joković.

Upitan može li koalicija sa DF-om da utiče na odnose u "građanskoj opoziciji" Joković kaže da ne vidi nijedan razlog za tako nešto.

"Kada je građanska opozicija počela da se sastaje i tada smo bili u koaliciji "Zdravo Berane" i to tada nije smetalo i ne znam zašto bi smetalo sada", kazao je Joković.

Podsjetimo, izbori u ove dvije crnogorske opštine biće održani 4. februara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.