Tramp se neviđeno obrukao pred milionima gledalaca (VIDEO)
Donald Tramp

Zna li Tramp riječi američke himne?

Tramp se neviđeno obrukao pred milionima gledalaca (VIDEO)

Američki predsjednik Donald Tramp izazvao je burne reakcije, tokom intoniranja američke himne uoči fudbalske utakmice u Atlanti, jer se na video snimku vidi kako pokušava da je pjeva.

Na društvenim medijima Tramp je kritikovan da se nije najbolje snašao sa riječima himne, odnosno kritikovan je da ih ne zna, dok su njegove pristalice objavile da su ponosne što ga vide da stoji, prenosi BBC.

U zakonu o zastavi ne pominje se da li predsjednik za vrijeme intoniranja himne treba da pjeva himnu.

Utakmici između Univerziteta Džordžija i Alabama prisustvovalo je desetine hiljada gledalaca.

Istovremeno, nekoliko desetina demonstranata okupilo se ispred stadiona gdje su, na mirnim protestima uzvikivali parole protiv Trampa, prenosi AP.

Policija u Atlanti, je obezbjeđivala skup ali se nije miješala jer učesnici protesta nisu prekršili zakon.

Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.