Prijavio da je u lokalu u Nikšiću za doček Nove godine postavljena bomba
Ilustracija

Policija identifikovala osumnjičenog

Prijavio da je u lokalu u Nikšiću za doček Nove godine postavljena bomba

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv V.R. (19) iz Bara osumnjičenog za lažno prijavljivanje o postavljanju ručne bombe u ugostiteljskom objektu u Kotoru.

Službenici CB Nikšić su, 03. januar identifikovali i podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.R. zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje.

„On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 31.12.2017 godine oko 23,50 casova, dok se nalazio na području Opštine Kotor, sa telefonskog broja koji koristi, anonimno pozvao Dežurnu službu CB Nikšić i prijavio da je u ugostiteljskom objektu „Montenegro pab", gdje je organizovan doček Nove godine, postavljena ručna bomba“, saopštila je policija.

Policija je postupajući po prijavi preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i tom prilikom, nakon pregleda prostorija, utvrdili da nema eksplozivnog sredstva, te da se radi o lažnoj prijavi.

„Nakon što je osumnjičeni identifikovan, od njega je privremeno oduzeta mobilna kartica sa koje je upućena lažna prijava, a u konsultaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, protiv V.R. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo“, saopštila je Uprava policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.