Ovi znaci će u 2018. godini pronaći ljubav svog života
Ilustracija

3 znaka

Ovi znaci će u 2018. godini pronaći ljubav svog života

Nova godina će nekim horoskopskim znacima donijeti i zanimljiva poznanstva.

Ovan

2018. će biti godina kada ćete konačno pronaći onu pravu osobu za vas.

2017. je bila godina u kojoj ste pokušavali da prihvatite ono što imate, ali nije u vašoj prirodi da bilo šta činite polovično, piše "Atma.hr".

Biće vam potrebno nekoliko mjeseci i strpljenja, ali ovo će biti godina kada ćete konačno upoznati svoju srodnu dušu.

Djevica

Pažnja Djevice! Kroz svašta ste prošli u 2017. a na kraju ćete u 2018. spasiti svoje lijepo srce i pronaći ljubav.

Znamo da mislite kako ne zaslužujete ljubav, ali znajte da je 2018. godina ona u kojoj ćete se zaljubiti preko ušiju, a ta druga osoba osjećaće isto što i vi!

Vodolija

Nećete sresti ljubav svog života u 2018. ali srešćete nekoga ko će vas u potpunosti preoblikovati.

Ta osoba može da bude neko koga poznajete ili bi to mogao da bude neko koga srećete na autobuskoj stanici. Ali šta god radili, nemojte se povlačiti. Ta osoba, bez obzira hoće li ostati u vašem životu ili neće, preoblikovaće vas u bolje ljudsko biće.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.