Marej operisao kuk
Endi Marej, Foto: Beta

Pauza do ljeta

Marej operisao kuk

Britanski teniser Endi Marej rekao je da očekuje da se vrati na teren tek na ljeto, pošto je danas operisao kuk u Melburnu.

"Nijesam još uvijek završio s igranjem tenisa. Ponovo ću se takmičiti na najvišem nivou", rekao je Mari, a prenio je Eurosport.

Nekada prvi teniser svijeta zvanično se nije takmičio na turnirima od Vimbldona prethodne godine i poraza u četvrtfinalu od Amerikanca Sema Kverija. On je 29. decembra igrao u polufinalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju, ali je u meču protiv Španca Robera Bautiste Aguta, u kom je igran jedan set izgubio sa 2:6.

Usljed lošeg i teškog kretanja bilo je evidentno da se nije u potpunosti oporavio od povrede kuka zbog koje je propustio pola prethodne sezone.

"Optimističan sam što se tiče budućnosti. Hirurg je izuzetno zadovoljan kako protekla operacija", rekao je Marej.

Britanac na danas objavljenoj ATP listi zauzima 19. mjesto.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.