Požega: Grupa mladića pretukla sina i oca, koristili pajser i noževe
ilustracija

"Ljekari ne mogu da im prebroje ubodne rane"

Požega: Grupa mladića pretukla sina i oca, koristili pajser i noževe

U tuči koja se noćas dogodila u Požegi teško su povrijeđeni otac i sin iz ovog mjesta, kojima je grupa mladića nanijela više ubodnih rana nožem. Policija u Požegi uhapsila je tri osobe koje sumnjiči za to. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Uhapšeni su S. G. (27), A. Dj. (23) i M. S. (22), svi iz Požege, zbog sumnje da su u 3.50 časova najpre fizički napali dvojicu muškaraca, a potom im nožem naneli povrede, navodi se u saopštenju MUP-a.

RTS javlja da su napadači upotrebljavali pajser i noževe.

Prema još nepotvrđenim informacijama, do tuče je došlo u ispred jednog kafića.

Nezvanično, Blic prenosi da se mladić F.K. (27) se nalazio u lokalu u kome se verbalno sukobio s jednom grupom Požežana, koja je nedugo zatim napustila lokal.

U strahu da će biti pretučen, F.K. je telefonom pozvao oca B.K. da dođe automobilom po njega. Očekujući da će otac svakog trenutka naići, F.K. je izašao napolje, ali su u tom trenutku iz druge ulice istračali mladići sa kojima je imao konflikt, fizički nasrnuli na njega, brutalno ga pretukli i nanijeli mu više ubodnih rana nožem, prenosi Blic.

Tada je naišao B.K. koji je pokušao da odbrani sina, ali su se izgrednici okomili i na njega, takođe ga pretukli i izboli, a zatim mu i demolirali automobil.

S povredama opasnim po život tokom noći su prevezeni u užičku bolnicu, a kako je Blicu rečeno u ovoj ustanovi "ljekari na hirurškoj intenzivnog njezi još uvijek ne mogu da im prebroje ubodne rane".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.