Đoković 14. nosilac u Melburnu
Novak Đoković

Od 15. do 28. januara u Melburnu

Đoković 14. nosilac u Melburnu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković postavljen je za 14. nosioca na prvom ovogodišnjem grend slem turniru, Otvorenom prvenstvu Australije, koje će biti održano u Melburnu od 15. do 28. januara.

Poslije šestomjesečne pauze, koju je bio primoran da napravi zbog hronične povrede lakta, Đoković će u Melburnu pokušati da se vrati među deset najboljih tenisera svijeta.

Ipak, put do završnice turnira će mu biti mnogo teži nego prethodnih godina, jer će već od osmine finala moći da se sastane sa glavnim favoritima.

Prvi nosilac je trenutno prvi igrač svijeta Rafael Nadal, a drugi je Rodžer Federer, koji brani titulu.

Među prvih pet su još Grigor Dimitrov, Aleksander Zverev i Dominik Tim.

Pre Đokovića su i Marin Čilić, David Gofan, Džek Sok, Sten Vavrinka, Pablo Karenjo Busta, Kevin Anderson, Huan Martin del Potro i Sem Kveri.

RTS

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.