OVA magična riječ sprječava svaku svađu
Ilustracija

OVA magična riječ sprječava svaku svađu

Postoji jedan vrlo jednostavan način za zaobilaženje sukoba u vezi i sprječavanje svake svađe. To će vam pomoći da riješite vaše ljubavne probleme.

"Riječi osobe koja vas voli povrijediće vas lakše od onih koje vam je uputio neki stranac. Ali postoji jedna riječ koja vas može spasiti. Kada izjavite nešto što niste htjeli, samo recite 'ups' ili nešto u tom stilu i izbjegnite daljne rasprave", kaže bračni savjetnik Hal Runkel i ističe da, nažalost, tek rijetki partneri imaju takav otvoren i iskren odnos, piše Index.hr.

"Taj jednostavan izraz može toliko toga da promijeni i čak da poboljša vaš odnos. Isprobajte ga i krenite novim putem, pokažite da ste ranjivi, da griješite, ali i da ispravljate svoje greške", ističe savjetnik.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.