Kutinjo zvanično igrač Barselone, i to najskuplji
Foto:Getty images

Kutinjo zvanično igrač Barselone, i to najskuplji

Brazilski fudbalski reprezentativac Piipe Kutinjo, koji je nastupao u redovima engleskog Liverpula, zvanično je postao fudbaler španske Barselone.

U saopštenju iz katalonskog kluba navedeno je kako je sa 25-ogodišnjim Brazilcem popisan ugovor na 5,5 godina, a u ugovoru je navedena odštetna klauzula od 400 miliona eura.

Britanski mediji navode kako će Liverpul od obeštećenja za Kutinja inkasirati 160 miliona eura, što ga čini najskupljim igračem Barselone.

Barselona je i putem drušvenih mreža Kutinu uputila poruku "Dobro došao".

Brazilac je 2013. godine iz Intera prešao u redove "crvenih", po cijeni od 13 miliona eura. Od tada je za Liverpul odigrao 200 utakmica i postigao 54 pogotka.

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.