Ceca: Vožnja helikopterom košta 50 eura, šokirana sam lažima
Ceca

U Banjaluku došla svojim automobilom

Ceca: Vožnja helikopterom košta 50 eura, šokirana sam lažima

Pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca izjavila je da je na novogodišnji nastup u Banjaluku došla svojim automobilom, da je imala panoramski let, kao i da nije prespavala u prostorijama Vlade Republike Srpske, te da je šokirana lažima koje su plasirane u medijima.

- U Republiku Srpsku sam došla svojim autom. Svojim autom sam se i vratila iz Republike Srpske. Spavala sam u `Integri` gdje godinama gostujem kada sam u Republici Srpskoj. Imala sam panorama let iznad Banjaluke koji košta 50 eura. Za sve ovo postoje validni dokazi. Šokirana sam i neprijatno iznenađena plasiranim lažima i pravljenjem skandala od ničega, rekla je Ražnatovićeva Srni.

Ona je rekla i da ne želi da se njenim imenom manipuliše na tako ružan način.

- Zbog toga što izuzetno poštujem Republiku Srpsku i njen narod imam potrebu da ovo demantujem i da se oglasim, navela je Ražnatović.

Stranke PDP I SDS zahtijevale su od Vlade Republike Srpske odgovor prema čijem nalogu je odobren helikopterski let kojim je Ražnatović "dovezena helikopterom Srpske" na nastup u Banjoj Luci, koliko je koštao i kako će trošenje novca biti opravdano.

Iz Helikopterskog servisa Republike Srpske saopštili su da nisu imali nijedan registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te da stoga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u RS doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović, piše Srna a prenosi Oslobođenje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.