Super luksuz: Deset najskupljih automobila na svijetu(FOTO)
Lamborghini Veneno Roadster, Foto: Getty images

Super luksuz: Deset najskupljih automobila na svijetu(FOTO)

Dok većina proizvođača traži "recept" za što bolji, a što pristupačniji automobil, tržište superbrzih, ali i super skupih automobila je jednako živahno.

Svake godine se kompanije poput Lamborghinija, Ferrarija, Aston Martina nadmeću da naprave što ekscentričniji automobil, za koji se ne pita za cijenu, a konkurenciju dodatno pojačavaju manje poznati nezavisni proizvođači. 

19628324155a4e1bb61a6bb538954194v4big

Bugatti Chiron Foto: Getty images

Predstavljamo vam listu od deset najskupljih automobila za 2018. godinu, među kojima "najjeftiniji" vrijedi najmanje milion dolara, prenosi B92.

maxresdefault

Aston Martin Valkyrie, foto: Youtube 

Automobile pored kojih najluskuzniji modeli Mercedesa, BMW, Bentleya, Rollce Roysa i sličnih djeluju kao igračke, a od kojih su neki na granici legalnosti. 

Najskuplji automobili:

10. McLaren Senna 1 milion $
9. Arash AF10 Hybrid 1,2
8. Mazzanti Evantra Millecavalli 1,2
7. Zenvo TS1 1,9
6. Koenigsegg Regera 2
5. Ferrari LaFerrari Aperta 2,2
4. Pagani Huayra Roadster 2,4
3. Bugatti Chiron 2,7
2. Aston Martin Valkyrie 3,2
1. Lamborghini Veneno Roadster 4,5

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.