Dodik: Sve je rečeno u vezi sa Cecinom vožnjom
Milorad Dodik

Dodik: Sve je rečeno u vezi sa Cecinom vožnjom

Predsjednik RS Milorad Dodik izjavio je da su nadležne institucije rekle sve u vezi sa vožnjom pjevačice Svetlane Ražnatović helikopterom u vlasništvu RS.

Dodao je da nema razloga da im ne vjeruje, prenosi Beta.

Dodik je potvrdno odgovorio na pitanje novinara da li je provjerio način na koji je Ražnatovićeva vožena u helikopteru, s obzirom na to da je Helikopterski servis pod ingerencijom predsjednika RS, dodavši da piloti imaju pravo na trenažni let da bi uvijek bili spremni da odgovore zadatku.

"Ne bavim se tim pitanjem i nemam ni potrebe. Nadležni su već sve rekli i nemam razloga da sumnjam. Saradnja sa ljudima iz Helikopterskog servisa uvijek je bila dobra i besprekorna. Znam da je atraktivno da to držite kao temu, ali mislim da je sve rečeno", rekao je Dodik novinarima u Laktašima. 

Opozicija u RS je ranije zatražila odgovor od Vlade RS zašto je pjevačica Ceca Ražnatović iz Beograda u Banjaluku 31. decembra, gdje je u novogodišnjoj noći nastupala u jednom privatnom klubu, stigla helikopterom u vlasništvu RS. 

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić (SDS) još je kazao da je Ražnatovićeva prenoćila u apartmanu u zgradi Vlade RS, kao i da je za nastup u Banjaluci plaćena 100.000 eura. 

Dodik je odgovorio da "opozicija svašta tvrdi", te da nisu u pravu, zahvalivši Ražnatovićevoj što je, kako je kazao, uplatila oko 5.000 eura u Fond solidarnost za liječenje djece u inostranstvu. 

Upitan da li je uplaćen porez na novogodišnji nastup Ražnatovićeve u Banjaluci, Dodik je rekao da nije nadležan za to i da je to pitanje za inspekcije. 

On je naglasio da svi moraju da plate ono što država propisuje i da se nikome u tom pogledu neće "gledati kroz prste".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.