SD: Političko propadanje SNP i DF nastavlja se i u Beranama

SD: Političko propadanje SNP i DF nastavlja se i u Beranama

Jedina istina u saopštenju koalicije “Trula jabuka” jeste to da su svojim štetočinskim odnosom prema Beranama doprinijeli koalicionom nastupu partija koje vrše vlast i na državnom nivou. To je isključivi cilj našeg udruživanja u Beranama, imajući u vidu da smo prepoznali interes građanki i građana da grad spasimo daljeg propadanja koji je uzrokovala aktuelna lokalna vlast, navodi se u odgovoru Socijaldemokrata.

Socijaldemokrate su reagujući na saopštenje koalicije "Zdravo Berane", kazali da za razliku od njih koji "kažu da ne želE da se bave SD-om, obećavaju da će se itekako baviti njihovim nepočinstvima u posljednje četiri godine, koja su Berane dovela na najniže grane".

"Za razliku od partije Uroša nejakoga, kako SNP nazivaju njeni bivši članovi, a koja je okosnica koalicije “Trula jabuka”, ali i njihovih koalicionih partnera “Jahača apokalipse”, Socijaldemokrate su partija koja je od svog osnivanja uvijek na izborima nastupala samostalno i čije se biračko tijelo od izbora do izbora značajno uvećavalo. Uostalom, na nedavno završenim lokalnim izborima u Cetinju, Mojkovcu, Petnjici i Tuzima, Socijaldemokrate su osvojile mandata koliko SNP i DF zajedno. A brojke su neumoljive", kažu iz SD-a.

Na kraju, poruču da će se dalje političko propadanje ove dvije partije sigurno nastaviti i u Beranama, "gdje ih očekuje žestok izborni poraz, za dobrobit svih građanki i građana Berana".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.