Udario golfom u Vujanovićevu rezidenciju
Foto: Dan

Udario golfom u Vujanovićevu rezidenciju

Ne­po­zna­ta oso­ba je u no­ći iz­me­đu utor­ka i sri­je­de auto­mo­bi­lom „golf 3” uda­ri­la u zgra­du pred­sjed­ni­ka Cr­ne Go­re Fi­li­pa Vu­ja­no­vi­ća.

U toj sa­o­bra­ćaj­noj ne­zgo­di, ko­ja se do­go­di­la oko po­no­ći, ni­je bi­lo po­vri­je­đe­nih, piše Dan.

Pri­či­nje­na je ma­nja ma­te­ri­jal­na šte­ta na vo­zi­lu, zgra­di i u dvo­ri­šnom di­je­lu Vu­ja­no­vi­će­ve re­zi­den­ci­je. No­vi­nar Da­na ju­če ni­je mo­gao da do­bi­je po­da­tak iz Ope­ra­tiv­no-ko­mu­ni­ka­ci­o­nog cen­tra Upra­ve po­li­ci­je ko je bio za vo­la­nom „gol­fa”, ko­ji ni­je imao zad­nju re­gi­star­sku ozna­ku, jer do­ga­đaj ni­je evi­den­ti­ran. 

Pre­ma ne­zva­nič­nim po­da­ci­ma, u vo­zi­lu su ne­po­sred­no pri­je ne­zgo­de bi­li mo­mak i dje­voj­ka. Ubr­zo se na li­cu mje­sta po­ja­vi­lo ne­ko­li­ko po­li­cij­skih pa­tro­la, ka­ko sa­o­bra­ćaj­ne po­li­ci­je ta­ko i slu­žbe­ni­ka Sek­to­ra za obez­bje­đe­nje lič­no­sti i obje­ka­ta. Po­če­lo je is­pi­ti­va­nje vo­za­ča i su­vo­za­ča. Is­po­sta­vi­lo se da je „golf” vo­zi­la dje­voj­ka, ko­ja je zbog ne­pri­la­go­đe­ne br­zi­ne iz­gu­bi­la kon­tro­lu nad auto­mo­bi­lom, na­glo skre­nu­la sa ce­ste i iza­zva­la sa­o­bra­ćaj­nu ne­zgo­du.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.

Komentara: (0)

Novi komentar