Zoran Lučić novi predsjednik Savjeta mladih DPS-a Herceg Novi
Herceg Novi

Zoran Lučić novi predsjednik Savjeta mladih DPS-a Herceg Novi

Na izbornoj konferenciji Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Herceg Novi za novog predsjednika jednoglasno je izabran Zoran Lučić, magistar ekonomskih nauka, saopšteno je iz ove partije.

“Lučić je u prethodnom mandatu obavljao funkciju potpredsjednika Savjeta mladih. Svojim angažmanom i zalaganjem zavrijedio je jednoglasnu podršku svojih kolega. Lučić je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici gdje je i magistrirao u oblasti Ekonomije javnog sektora. Radi kao savjetnik u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore, područna jedinica Herceg Novi. Prije Zavoda radio je u Hipotekarnoj banci i Lovćen osiguranju. Uspješno je završio više seminara posvećenih primjeni metodologije za posredovanje u zapošljavanju i metodologije izrade aplikacija za prisutpne fondove”, navode iz DPS-a.

Delegati Izborne konferencije usaglasili su zajedničke ciljeve za budući rad i definisali konretne korake za prvi kvartal 2018. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.