Mektić: Ceca od Banjalučana uzela 100 hiljada eura, spavala u VIP apartmanima Vlade RS
Mektić

Helikopter

Mektić: Ceca od Banjalučana uzela 100 hiljada eura, spavala u VIP apartmanima Vlade RS

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić kazao je danas da je pjevačica Svetlana Ražnatović spavala kao VIP osoba u apartmanima u zgradi Vlade Republike Srpske.

Komentarišući događaj koji je privukao veliku pažnju javnosti u regionu tj njenu vožnju helikopterom koji pripada Vladi Republike Srpske, Mektić je rekao da se radi o "'aroganciji i nepoštovanju vlasti''.

''Dobar prijatelj me provozao? Neka te dobar prijatelj stavi u vozilo i provoza. Ceca ne samo što je vožena helikopterom, na takav način, a došla je na privatnu zabavu - za koju mislim da je uzela 100.000 eura. Imala je VIP status u Banjaluci, spavala je kao VIP osoba u posebnim apartmanima u zgradi Vlade'', rekao je danas ministar Mektić, prenosi N1 BIH.

On je rekao da ni njemu ne bi bio dozvoljen pristup tim sobama.

''Meni nikada ne bi dali da prespavam u tim sobama. Ako uđem, pitanje je da li bih izašao. Takav odnos imati prema pjevačici, koja tezgari po kafanama za velike pare, koja za jednu noć od Banjalučana uzela 100.000 eura, i kao učinila im veliku uslugu, pa je dovesti, vozati, dati joj apartman da spava - to je arogancija vlasti i nepoštivanje vlasti'', dodao je on.

Helikopterski servis RS saopštio je da su netačne tvrdnje da je helikopterom tog servisa Svetlana Ražnatović doputovala iz Srbije u Banjaluku.

'Snimak koji je izazvao ove tvrdnje, a koji je Ražnatovićeva emitovala na društevim mrežama, napravljen je iznad Banjaluke. Let je realizovan u okviru trenažnog leta posade Helikopterskog servisa na području Banje Luke i jedini je koji je posada imala taj i naredni dan, 1. januara 2018. godine'', tvrde iz Helikopterskog servisa. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.