Lančani sudar na Svetom Stefanu, povrijeđeno šest osoba
Foto: Vijesti.me

Nakon sudara izašli iz automobila, pa ih pokupio autobus

Lančani sudar na Svetom Stefanu, povrijeđeno šest osoba

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros na Svetom Stefanu šest osoba je povrijeđeno, saopšteno je iz OKCa Uprave policije.

Kako se navodi, u nezgodi je učestvovalo 5 automobila i autobus. Do udesa je došlo oko 7 sati i 40 minuta.

Svi povrijeđeni su hospitalizovani u risanskoj i kotorskoj bolnici. Dežurni tužilac Osnovnog tužilaštva u Kotoru Žarko Pajković kazao je da su životno ugroženi dvoje stranih državljana povrijeđeni u udesu. 

Prema riječima tužioca njihov identitet još nije utvrđen, a nalazili su se u vozilu italijanskih tablica. Prema prvim rezultatima uviđaja sa lica mjesta, vozač automobila italijanskih tablica, koji se kretao iz pravca Bara ka Budvi, iz još nepoznatih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku i sudario se sa drugim vozilom, pišu Novosti.

Dvoje stranaca posle sudara dva automobila izašli su iz svog vozila. Da zla kob bude veća, ubrzo posle toga iza nepregledne krivine naišao je autobus crnogorskog prevoznika. Vozač nije mogao da zakoči u nepreglednoj dionici puta, te je udario u dvoje stranaca koji su se nalazili na magistralnom putu.

Od posljedica udara oni su zadobili povrede opasne po život. U zadnji dio autobusa udario je automobil koji se, takođe, kretao iz pravca Bara ka Budvi, i došlo je do lančanog sudara tri putnička vozila.

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, dvoje teško povrijeđenih stranaca su se poslije novogodišnjih praznika vraćali za Italiju.

Uviđaj je u toku a saobraćaj u prekidu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.