Kontroverzna slikarka iz Bara puštena na slobodu

Kontroverzna slikarka iz Bara puštena na slobodu

Barska slikarka Danijela Kisić-Petrović (65), koja je uhapšena 17. decembra prošle godine nakon što je pretresom njene kuće u barskom naselju Mirovica pronađen arsenal oružja namijenjen za likvidaciju, puštena je na slobodu, pišu Dnevne novine.

Prethodno joj je sudija za istrage, nakon što je priznala da je oružje njeno, uz tvrdnju da je isto pripadalo njenom pokojnom rođaku, oficiru JNA koji je kao izbjeglica živio u njenoj kući, odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bjekstva.

Tom prilikom, 20. decembra prošle godine, saslušan je i njen sin Kristofor, koji je tada legalno napustio Crnu Goru.

Ova kontroverzna Baranka javnosti je poznata od ranije i zbog sudskih procesa sa sugrađanima, uglavnom čiji poslovi ili posjedi se graniče sa njenim.

Njene komšije imaju jako loše mišljenje o njoj i tvrde da je zlostavljala i sina, te da mu je ona uskraćivala sva prava.

Iz izvora bliskih istrazi, DN saznaje da identitet osobe koja je, navodno, bila meta nije otkrivan iz operativnih razloga.

Nezvanično, riječ je o uglednom barskom biznismenu koji se bavi građevinskim poslovima i turizmom, a čija porodična kompanija nikada nije dovođena u vezu sa bilo kakvim kriminalnim miljeom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.