Ivica Dačić otkrio kada je izgubio nevinost i da li je bio u vezi sa Radom Manojlović
Foto:Screenshot

Ivica Dačić otkrio kada je izgubio nevinost i da li je bio u vezi sa Radom Manojlović

Nekoliko godina unazad priča se kako su Rada Manojlović i Ivica Dačić bili emotivno bliski, odnosno da su bili u tajnoj vezi.Ministar spoljnih poslova Srbije gostovao je u emisiji Amidži šou u kojoj je po prvi put javno potvrdio da su te priče došle i do njega.

Sve se desilo prilično slučajno, tokom igre "Ili-ili" u kojoj se gosti Ognjena Amidžića odlučuju za jednu od nekoliko ponuđenih javnih ličnosti.

To je bio slučaj i sa Ivicom koji je od ponuđenih pjevačica trebalo da izabere onu sa kojom bi najradije snimio duet.

radamanojlovic

U jednom trenutku, kada je trebalo da bira između Milice Todorović i Rade Manojlović, Dačić je rekao:

- Slušajte da vam kažem... Slušao sam razne priče o Radi Manojlović i da je ona u nekoj vezi bila sa mnom, i tako dalje... Što su gluposti. Tako da, da ne bi sada ispalo da je to tačno, Milica Todorović.

- A, inače, volim i Radu Manojlović. Ja imam široko srce - dodao je Dačić.

Izgubio nevinost sa 15 godina

On je odgovarao na nekoliko prilično škakljivih pitanja Amidžića.

Na red je došla i priča o gubitku nevinosti. Dačić je priznao da je to uradio sa 15 godina, ali na nesvakidašnjoj lokaciji.

- Imao sam, ja mislim, petnaest godina, bio sam na radnoj akciji. Tada se išlo u partizane, ideš u šumu i to je to. Zaboravio sam kako se zvala, bila je iz neke od bivših jugoslovenskih republika - prisjetio se Dačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.