Krađa na Kopaoniku: Rumuni došli na doček Nove godine, pa će kući pješke
Kopaonik

Pokrali audije

Krađa na Kopaoniku: Rumuni došli na doček Nove godine, pa će kući pješke

Grupa Rumuna koja je došla na Kopaonik na doček Nove godine ostala je bez automobila i stvari, pišu rumunski mediji. Iz MUP-a kažu da je ukraden jedan automobil.

Portal poznatog dnevnika "Evenimentul Zilei" navodi da je grupa došla na proslavu i da su se sjutradan "probudili bez načina da se vrate kući".

Navodi se da je tokom dvije noći nestalo čak pet automobila "audi a4" starih između osam i devet godina. Rumunski list ističe i da je u blizini poznatog skijališta "Kosovo gdje nema kontrole".

"Svi automobili su isti model i svi su 2009. godište, pretpostavljam da je u pitanju organizovanja krađa, plašim se da su već rastavljeni u dijelove", naveo je jedan od oštećenih.

Potvrde da je do krađe došlo nema iz srpske policije, a kako je rečeno za Prvu, u novogodišnjoj noći jeste registrovana krađa automobila rumunskih tablica na Kopaoniku, ali samo jednog vozila. Takođe, prijavljen je i jedan pokušaj krađe stranog automobila, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.